Livrăm produsele într-un interval de 1 – 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Din considerente logistice, comenzile plasate și confirmate după ora 14:00 vor fi înmânate curierului a doua zi.

Ocazional pot exista întârzieri care țin de condiții excepționale cum ar fi (fără a ne limita la): supraaglomerarea firmei de curierat, numărul mare de comenzi datorat unor campanii de reduceri etc. În aceste situații livrarea produselor se va efectua într-un termen de cel mult 30 de zile de la efectuarea comenzii.

Livrăm exclusiv pe teritoriul României. Comenzile care au specificată o adresă de livrare în afara României vor fi anulate cu returnarea sumei integrale într-un termen de 3 zile lucrătoare.

Pentru produse trimise și neridicate în termen de 5 zile de la confirmarea livrării, cumpărătorul are obligația de a plăti cheltuielile de tur și retur al comenzii.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 de lei și 14 lei pentru comenzile cu valoare mai mică de 250 de lei.

Pentru achitarea comenzilor poți opta între:

  • plata securizată cu cardul prin intermediul procesatorului de plăți Mobilpay;
  • plata la curier – ramburs.