Te rog să citești cu atenție termenii și condițiile detaliate mai jos. Prin utilizarea acestui site confirmi acceptarea tuturor acestor termeni și condiții.

Bine ai venit pe gent.ro (numit în continuare „Site”), deținut și administrat de societatea MAGNUS GENT S.R.L., persoană juridică cu sediul în București, str. Ripiceni nr. 6B, bl. 6, sc. 2, et. 4, ap. 79, sector 2, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/9512/2012, Cod Unic de Înregistrare RO30568151, capital subscris și vărsat în valoare de 200 de lei.

Societatea noastră oferă utilizatorilor site-ului (Utilizatori) o serie de produse și servicii oferite cu respectarea unor termeni și condiții (Termeni) pe care le vom detalia în continuare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica fără o notificare prealabilă Termenii. Aceste modificări nu vor afecta produsele și serviciile achiziționate anterior de pe site.

Cumpărăturile efectuate prin acest site presupun acceptarea Termenilor în versiunea existentă pe site la momentul achiziției. Aceasta implică faptul că utilizatorul a citit și a înțeles Termenii și este de acord cu obligațiile pe care le presupune acceptarea acestora.

Utilizatorul este responsabil pentru corectitudinea datelor completate în procesul de achiziție de pe site. În cazul înregistrării unui cont pe site, utilizatorul este pe deplin responsabil cu păstrarea numelui de utilizator și a parolei definite, fiind direct răspunzător de activitatea desfășurată pe site cu acestea. Utilizatorul va informa site-ul de îndată ce va avea cunoștință de pierderea / dezvăluirea acestor date către terțe persoane sau accesarea neautorizată a contului.

Politica de vânzare

Pentru a putea comanda, Utilizatorul trebuie să aibă 18 ani împliniți.

Pentru a putea plasa o comandă, utilizatorul trebuie să pună la dispoziția site-ului toate informațiile solicitate în procesul de plasare a comenzii. De asemenea, adresa de livrare să fie pe teritoriul României.

Plata și politica de preț

Toate prețurile afișate pe site conțin TVA. Prețurile sunt afișate în lei.

Dacă nu este specificat altfel, prețurile afișate nu includ taxele de livrare, manipulare, împachetare, asigurare de transport sau costul oricărui alt serviciu implicat de comandă. Toate aceste costuri suplimentare vor fi comunicate clientului înainte de efectuarea comenzii.

Prețul corespunzător al fiecărui produs este cel afișat pe site și va fi aplicat automat în ultima fază a procesului de plasare a unei comenzi. Utilizatorul a luat la cunoștință că acest preț poate varia în timp. În orice caz, acest preț va fi comunicat înainte de efectuarea unei comenzi.

Utilizatorul este de acord cu plata acestui preț la plasarea unei comenzi, folosind mijloacele de plată afișate pe site (plata securizată cu cardul prin intermediul procesatorului de plăți Mobilpay sau plata la curier – ramburs).

După plasarea comenzii, Utilizatorul va primi un email de confirmare ce conține un sumar al produselor comandate și detaliile livrării.

Site-ul oferă uneori cupoane de reducere utilizatorilor. Aceste cupoane vor putea fi utilizate în concordanță cu instrucțiunile comunicate de site pentru fiecare campanie. Se poate utiliza cel mult un cupon pentru fiecare comandă.

Nu se vor putea utiliza cupoane de reducere pentru achiziția anumitor produse aflate deja la promoție.

Disponibilitatea produselor

Facem eforturi permanente pentru ca stocul de pe site să reflecte stocul real de produse pe care îl putem oferi. În ciuda acestor eforturi, se poate întâmpla (dintr-o eroare tehnică sau umană) ca stocul afișat să nu corespundă realității și să nu putem onora parțial sau total comanda. În acest caz Site-ul va contacta Utilizatorul prin e-mail sau telefonic pentru anularea sau modificarea comenzii.

Securitate

Toate informațiile schimbate între Site și Utilizator sunt criptate folosind un protocol SSL (Secure Sockets Layer). Conexiunea stabilită în acest mod asigură criptarea informațiilor pe 128 de biți, făcându-le inteligibile doar pentru server-ul Site-ului și pentru Utilizator. În plus, folosirea protocolului SSL asigură Utilizatorul că datele sunt trimise strict către server-ul nostru și că nu pot fi interceptate de terțe persoane.

Livrare

Comenzile vor fi expediate prin curierat rapid. Produsele vândute pe site vor fi trimise fără defecte la adresa menționată de utilizator la plasarea comenzii.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 de lei și 14 lei pentru comenzile cu valoare mai mică de 250 de lei.

Termenul de livrare este de 1 – 2 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii până la livrarea acesteia la adresa de livrare furnizată la plasarea comenzii. Nu se efectuează livrări în zilele de sâmbătă și duminică, în zilele de sărbătoare legală sau în cele nebancare.

Ocazional pot exista întârzieri care țin de condiții excepționale cum ar fi (fără a ne limita la): supraaglomerarea firmei de curierat, numărul mare de comenzi datorat unor campanii de reduceri etc. În aceste situații, livrarea produselor se va efectua într-un termen de cel mult 30 de zile de la efectuarea comenzii.

Site-ul livrează exclusiv pe teritoriul României. Comenzile care au specificată o adresă de livrare în afara României vor fi anulate cu returnarea sumei integrale într-un termen de 3 zile lucrătoare.

Pentru produse trimise și neridicate în termen de 5 zile de la confirmarea livrării, Utilizatorul are obligația de a plăti cheltuielile de tur și retur al comenzii.

Comenzile livrate către curier nu vor mai putea fi anulate din rațiuni operaționale. Dacă Utilizatorul dorește totuși anularea unei astfel de comenzi, poate folosi procedura de retur disponibilă pe Site.

Site-ul nu își asumă responsabilitatea dacă livrarea nu poate fi efectuată ca urmare a completării greșite sau incomplete a datelor de livrare.

Garanție

Toate produsele comercializate pe Site sunt însoțite de factură și certificat de garanție valabil 30 de zile calendaristice. Lipsa certificatului de garanție trebuie anunțată în termen de 48 de ore. Cererile ulterioare nu vor fi luate în considerare. Pierderea certificatului de garanție duce la pierderea garanției. Site-ul nu este responsabil pentru daune provocate produsului după livrare.

Returnarea produselor

Orice produs comandat pe Site poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii respectând condițiile de mai jos. Conform legislației în vigoare, returnarea produselor este aplicabilă doar persoanelor fizice.

Pentru a returna un produs Utilizatorul poate folosi formularul de retur aferent comenzii din cont (în cazul în care a creat un cont pe Site la plasarea comenzii), formularul de retur general sau poate notifica în scris pe office@gent.ro.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Utilizator.

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de cel mult 10 zile lucrătoare. Cererea de returnare trebuie să conțină datele de identificare ale Utilizatorului și ale produsului. Ne rezervăm dreptul să refuzăm primirea coletelor retur care nu au fost însoțite de o cerere scrisă în prealabil.

Dacă produsul a fost returnat într-o altă stare decât cea în care a fost livrat, ne rezervăm dreptul de a cere o taxă pentru aducerea produsului în starea inițială (dacă este posibil) sau, la opțiunea Utilizatorului, să expediem din nou produsul pe cheltuiala acestuia.

Nu se pot returna produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea Utilizatorului.

Returnarea banilor se face doar într-un cont în lei deschis la o sucursală din România a unei instituții bancare. Nu se pot restitui bani în numerar sau în conturi deschise în afara României.

Anulare comandă

Site-ul își rezervă dreptul de a anula o comandă fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți în următoarele situații și nu numai: prețul afișat pe Site este greșit ca urmare a unei erori tehnice sau umane, produsul nu se mai află în stoc, tranzacția nu a fost acceptată de furnizorul de servicii de plăți sau de banca emitentă a cardului Utilizatorului, datele furnizate de Utilizator sunt incorecte sau incomplete.

Proprietate intelectuală

Tot conținutul acestui Site este proprietatea MAGNUS GENT S.R.L. Prin conținut înțelegem (fără a ne limita la): textele, fotografiile, denumirile comerciale, logo și alte date afișate pe Site.

Avertizăm Utilizatorii că aceste drepturi sunt protejate de legislația în vigoare. Astfel, orice reproducere, totală sau parțială, a conținutului Site-ului fără consimțământul nostru scris este interzisă.

Datele cu caracter personal

Site-ul colectează o serie de date personale precum numele, adresa, e-mail etc. Colectăm aceste informații atunci când îți solicităm să completezi detaliile pentru crearea unui cont, livrarea unei comenzi, înscrierea la newsletter, adăugarea de comentarii pe site sau utilizarea formularului de contact. În plus, atunci când navighezi pe site-ul nostru colectăm informații despre adresa IP și informațiile stocate anterior sub formă de cookie-uri.

Avem nevoie de aceste informații pentru a procesa și livra comenzile, pentru a putea comunica în cazul unor probleme, pentru a te informa (în cazul în care te-ai înscris la newsletter) sau, în cazul informațiilor stocate în cookie-uri, pentru a genera statistici prin care să ne îmbunătățim serviciile oferite.

Dacă ai un cont, te-ai abonat la newsletter, ai plasat o comandă sau ai lăsat comentarii pe acest site, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine trimițând un e-mail la adresa office@gent.ro. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.